TARIEVEN

Individueel en gezinscoaching:

De kosten van een gemiddeld 1,5 tot 2 uur durende coachsessie zijn 75,00 euro per sessie. Dit is inclusief het intakegesprek en indien wenselijk een telefonisch contactmoment binnen 2 weken na de coachsessie.

De cursus, “Pony Power voor Kids” bestaat uit:

5 lessen van 2 uur (10 contacturen), een terug-kom-dag (2 contacturen), werkboek, diploma-uitreiking, evaluatie en de mogelijkheid van een lidmaatschap van de Pony Power Club (met jaarlijks 6 bijeenkomsten).

Kosten van de cursus bedragen 225,00 euro incl. btw, materialen, drinken en fruit.

Cursusdata is in overleg. Minimaal 2, maximaal 4 deelnemers per cursus.

De cursus,  “Paardenkracht voor Pubers” bestaat uit:

5 lessen van 2 uur (10 contacturen), terug-kom-dag (2 contacturen), werkboek inclusief evaluatie, certificaat voor de deelnemer en een feestelijke afsluiting.

De kosten van de cursus bedragen 295,00 euro inclusief btw, materialen, drinken en fruit.

Cursusdata is in overleg. Minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers per cursus.

De cursus,  “Soulmates-Coaching” bestaat uit:

Deze cursus bestaat uit 3 achtereen volgende wekelijkse sessies van 2 uur, met een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De cursus bestaat uit een van te voren gemaakt keuzepakket.

De kosten van de cursus bedragen 180,00 euro per keuzepakket, incl btw, materialen, drinken en fruit.

Cursusdata in overleg.

Mindfulness en Meditatie:

Mindfulness en meditatie, wordt gegeven in kleine groepen vanaf 3 personen. Deze ochtend staat in het teken van tijd nemen voor jezelf en je bewust te worden van wat er speelt bij jou, waar je (nog) naar mag kijken.

De kosten van een gemiddeld 2 uur durende Mindfulness en Meditatie met paarden zijn 25,00 euro per persoon. Dit is incl. koffie en thee.