TARIEVEN

Individueel:

De kosten van een gemiddeld 1,5 tot 2 uur durende coachsessie zijn 100 euro per sessie, incl BTW. Dit is inclusief het intakegesprek en een telefonisch contactmoment binnen 2 weken na de coachsessie.

Gezins-coaching:

Gezins-coaching bestaat uit: 3 keer 1,5 tot 2 uur durend coachingstraject. Bij dit traject werk je als gezin aan een thema, waarbij er 1 sessie alleen voor het kind is, 1 sessie alleen voor de ouder(s) en 1 sessie voor zowel kind als ouder(s).  De kosten voor het traject van gezins-coaching zijn 300 euro per traject, incl BTW. Dit is inclusief intakegesprek en een telefonisch contactmoment binnen twee weken na het einde van het traject.

 Soulmates-Coaching:

Soulmates-Coaching bestaat uit in totaal 4 uur thema gerichte coaching en is opgebouwd uit een coachsessie voor de ouder(s) per gezin en een coachsessie voor uw kind, welke in groepsverband plaats vindt. De kosten voor de coachsessies zijn 200 euro per thema, incl BTW.

Bij Soulmates-Coaching wordt gewerkt in kleine groepen, zodat ook de groepsdynamiek zorgt voor (h)erkennen, ervaren en leren. Bij minimaal 3 deelnemers wordt er in overleg een datum gepland. Deze Coaching verzorg ik samen met mijn paarden coach collega Saskia te Kampe.

Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers:

Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers, zijn 6 keer 2 uur groepsgerichte coachsessies. De kosten hiervan bedragen voor de Pony Power voor Kids: 275 euro, incl BTW en voor de Paardenkracht voor Pubers, 295 euro incl BTW. Deze beide cursussen verzorg ik samen met mijn paarden coach collega Saskia te Kampe.

Tijd voor Jezelf samen met de Paarden.

Tijd voor Jezelf samen met de Paarden, wordt gegeven in een kleine groep vanaf 3 tot maximaal 8 personen. Deze ochtend staat in het teken van: tijd nemen voor Jezelf en je bewust te worden van wat Jij belangrijk vindt.  Deze ochtend brengen we door bij de paarden en elkaar. Paarden zijn meesters in het hier en nu, zij laten ons voelen en ervaren hoe wij weer tijd kunnen nemen voor onszelf! Dit doen we door oefeningen en creatief bezig te zijn.

De kosten van een gemiddeld 2 uur durende Tijd voor Jezelf samen met de Paarden, zijn 25,00 euro per persoon. Dit is incl. koffie en thee.