VROUWEN INSPIRATIE OCHTEND

Deze ochtend staat speciaal in het teken van jou!

In je leven ben je vaak druk om alle ballen hoog te houden, je bent: moeder, vrouw van, huisvrouw, collega, wellicht kan je er zelf nog een paar meer bedenken. In al die rollen vergeet je vaak even dat JIJ er ook nog bent. Wanneer heb JIJ voor het laatst echt tijd gemaakt voor jezelf? Hoe fijn zou het zijn om met gelijkgestemde vrouwen eens van gedachten te kunnen wisselen over wat jouw bezighoudt? Hebben we daar niet allemaal zo nu en dan behoefte aan?

Tijdens deze ochtend krijg je de mogelijkheid om dit te gaan doen. Tijd voor jezelf. Je wordt ontvangen met een lekkere kop koffie of thee, met huisgemaakte lekkernijen. We maken kennis met elkaar en je krijgt uitgelegd wat we deze ochtend gaan doen.

Hierna gaan we naar de paarden, in de weide tussen de paarden kun je de kracht van de kudde ervaren. Paarden zijn in staat om emoties los te maken bij ons, je zult dit dan ook letterlijk in je lijf voelen en ervaren. Bij de paarden mag je gewoon jezelf zijn, ze oordelen niet over jou, ze nemen je precies zoals je bent. Mocht je bang zijn voor paarden, hoeft dit geen belemmering te zijn, ook achter een draadje doe je voor de paarden mee en ik begeleid je hierin.

Aansluitend gaan we een wandeling in stilte maken, dat wat is aangeraakt bij je door de paarden, mag je in de stilte gaan bekijken. Eenmaal terug mag je je creatieve zelf tevoorschijn laten komen, op verschillende manieren mag je laten zien, wat de paarden hebben aangeraakt bij jou.

Als we ons allemaal creatief hebben uitgeleefd bespreken we, als je dit wilt, wat je gemaakt hebt en wat de ochtend jouw gebracht heeft. We sluiten af met huisgemaakte soep en broodjes.

Deze ochtend is erg fijn om te geven aan jezelf, je zult merken dat je weer hebt gerelativeerd, dat er emoties zijn aangekeken door je en een plek hebben gekregen, je bent weer opgeladen! Deze ochtend is ook erg waardevol om met vriendinnen of collega’s te doen, je leert elkaar en jezelf op een andere manier kennen.