OVER MIJ

Mijn naam is Marie-Josee ten Have (1967), geboren in Almelo.
Ik heb mijn jeugd en volwassen leven in Friesland en Overijssel doorgebracht en ben nu woonachtig in het buitengebied van Beltrum.

In mijn dagelijks leven ben ik, naast Paarden Coach, getrouwd en moeder van een dochter.
Daarnaast werk ik een aantal uren in de week als Verzorgende-IG in de thuiszorg.
Voor mij een mooie combinatie, omdat ik het fijn vind om met mensen om te gaan, of het nu coachen of verplegen is, aandacht, daar groeien we allemaal van!

Doordat ik als kind de mogelijkheid heb gekregen om met pony’s en paarden in contact te komen, te rijden en te verzorgen, heb ik ervaren wat paarden voor je kunnen betekenen op moeilijke momenten in je leven. Ook ik heb de nodige bagage meegekregen in mijn leven, waardoor ik mede ben geworden tot de persoon die ik nu ben. Paarden zijn daarbij altijd helpend voor mij geweest. Dit helpende wat paarden van nature hebben, zou ik je graag willen laten ervaren tijdens een coach sessie. 

Ik heb meerdere vakgerichte en erkende opleidingen en cursussen gevolgd. Ook nu nog volg ik met regelmaat opleidingen en cursussen om mijzelf nog meer te verdiepen.  Ik ben gecertificeerd Paarden Coach en Kindercoach. Ik heb ervaring met Systemisch coachen, de Matrix methode, Emotional Freedom Techniques (EFT) en de Assen van Verandering.

Voel je welkom.